"Пут који се крчи кроз Незнан гледамо да буде прогресиван , истинит , да буде искрен.

То је пут традиције и срца и он је сушт супарник новом добу."


O Popov Bros.

Popov Bros. blog ima za svrhu da preko informacija o predstojećim koncertima, izveštaja sa prethodnih događanja, kao i kroz lična razmišljanja, bude polazna tačka za sve stvari vezane za rad braće Popov, Pavla i Srđana, što uključuje mnogo različitih projekata, ljudi, priča i misli. Kako su obojica od najranijih dana vezana za muziku, samim tim i sadržaj koji se pojavljuje na blogu izraz je trenutnih razmišljanja i događanja u ličnim životima, kao i muzike i umetnosti uopšte.
Pavle Popov (Daydreamer)- trenutno student Muzičke akademije u Beogradu na teoretskom odseku i završava srednju muzičku školu za kontrabas. Završio je srednju muzičku na jazz odseku za gitaru i teoretskom odseku u "Stankoviću". U slobodno vreme je gitarista i frontmen grupe "Sve ili Ništa", sa kojima ima izdata dva izdanja. Kompozicijom se bavi od 2006. i aktivno održava koncerte i performanse po Beogradu.
Srđan Popov (SRX)- završio je srednju muzičku za dizajnera zvuka u "Kosta Manojloviću". Ima završeno i osnovno muzičko obrazovanje za flautu i kontrabas. Trenutno je Fakultetu muzičke umetnosti, na odseku za muzikologiju. U grupi "Sve ili Ništa" svira bas gitaru i peva.